Kontakta oss för att skicka blombud i Göteborg!

Blommor är alltid en uppskattad present och ett perfekt sätt att uppvakta vid födelsedagar, jubileum och högtider. Och få saker är så romantiska som att skicka ett blombud med en överraskningsbukett till den du tycker allra mest om.

 

Buds & Buckets hjälper dig att skicka blombud i Göteborg som såväl i hela Sverige och även till andra länder. Kom in till butiken eller ring oss på 031-15 63 60 så binder vi ihop en unik och personlig bukett som garanterat kommer göra mottagaren riktigt glad. Skicka ett blombud i Göteborg med hjälp av oss på Buds & Buckets!

Blombud för alla lägen

Att skicka blommor är en vacker gest som passar vid de flesta lite speciella tillfällen. Oavsett om det är något man vill fira eller vid exempelvis begravningar. Att skicka ett blombud är helt enkelt ett tecken på omtanke som förhoppningsvis kan sprida lite glädje. Vi på Buds & Buckets hjälper dig skapa en unik och personlig blombukett som passar för just ditt ändamål, vi hjälper även till med tips och förslag. Klassiska tillfällen då det kan vara lämpligt med blombud är exempelvis födelsedagar, bröllop, student/examen, jubileum eller som vi nämnde innan, en begravning.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig skicka ett blombud i Göteborg!